2018. március 20., kedd
Molnár Ferenc

Molnár Ferenc

Molnár Ferenc irodalomszervező, középiskolai tanár Egerben, magyart, történelmet, filozófiát tanít.

1997 óta tart irodalmi esteket a saját lakásán. (Induláskor első vendégei Kukorelly Endre,Parti Nagy Lajos, Márton László, Szilágyi Ákos, 2017 tavaszáig az utolsó vendégei pedig Nádas Péter, Nádasdy Ádám, Forgách András, Szilasi László voltak.)

Később más helyszínekre is kiterjedt irodalomszervező tevékenysége, tartott irodalmi beszélgetéseket a Bródy Sándor Megyei Könyvtárban, az Eszterházy Károly Főiskolán. 2015 óta a Kepes György Művészeti Központban szervez, moderál rendszeresen irodalmi esteket.

A Molnár Ferenc lakásán működő irodalmi szalont évek óta támogatja a Szépírók Társasága.

 


Elérhetőségek

E-mail: molnarjelenvalo@gmail.com

https://www.facebook.com/Moln%C3%A1r-Ferenc-Irodalmi-Szalon-540907782598961/?fref=ts

English

Hírek

A Szépíróknak is fel lehet ajánlani az 1%-ot

Ha szeretné, hogy a kortárs irodalomról ne azt gondolják az emberek, hogy elefántcsonttoronyban írják megközelíthetelen különcök, hanem lássák, hogy ezer szállal kötődik az élethez, a társadalomhoz, közös örömeinkhez-gondjankhoz; ha szeretné, hogy a színvonalas kortárs irodalom eljusson az olvasókhoz a nagy- és a kisvárosokban, a határokon belül és túl; ha szeretné, hogy az iskolákban mai írókkal találkozhassanak a diákok; ha szeretne bekapcsolódni az irodalomról, a művészetről és a közéletről szóló izgalmas beszélgetésekbe offline és online...