2022. május 18., szerda

Tricikli Fesztivál, 2022

2022. június 17.

Tricikli Fesztivál, 2022

Szeged, Magyarkanizsa, Sepsiszentgyörgy

A Tricikli Fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult Szegeden 2021-ben. 2022-től kezdődően Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megrendezett mozgó irodalmi fesztivál. Kevesebb jelenjen meg
Helyszínek:
Magyarkanizsa • Sepsiszentgyörgy • Szeged
 
TRICIKLI FESZTIVÁL SZEGED 
2022. JÚNIUS 17-19.
Kék Elefánt • Somogyi-könyvtár • Grand Café • Megálló Közösségi Ház • Agárúr • Jazz Kocsma • Kövér Béla Bábszínház
NYEREGBEN, AKI OLVAS.
A Tricikli Fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden. 2022-től kezdődően Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megrendezett mozgó irodalmi fesztivál. Szegeden idén több mint tizenöt kortárs költő és író részvételével, hét helyszínről fogunk jelentkezni, felnőtt- és gyerekprogramokkal egyaránt.
SEPSISZENTGYÖRGY 
Ismerkedjünk a helyszínekkel.
Második helyszínünk az árkosi Szentkereszty-kastély, amelynek csodás környezetét megfelelőnek tartjuk a piknikhez és a beszélgetésekhez. Az innivalót egy erre az alkalomra készített tricikli bárnál biztosítjuk. A környezettudatos életmódot népszerűsítve arra kérünk majd mindenkit, hogy hozzon magával poharat, bögrét.
Kövessétek az eseményünket, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről: https://bit.ly/3xKgx2F
MAGYARKANIZSA 
A nem kanizsaiaknak is lesz ám lehetőségük velünk biciklizni, hamarosan jövünk a biciklibérlés részleteivel – addig is nézzétek, hova tekerhettek velünk! 
IRODALMI TÚRATERV 
8.30 – 9.00 regisztráció, biciklibérlés, önköltségen kávézás 
9.00 Tekerünk és olvasunk: megállók a tűzoltóságnál, a Prizrenac pékségnél és a vasútállomáson
10.00 Csodakút – irodalmi program hamarosan 
11.30 Kiss-Bús Tanya – irodalmi program hamarosan, kávészünet, ebéd, emésztés
15.00 Irodalmi városi biciklitúra: Jézus szobor – J. J. Zmaj iskola – kispark – Népkert Tiszavirág szobor, Cigánylány, öreg fák, Vigadó – töltés – Tisza, móló 
17.00 – 23.00 Cserkésztelep – irodalmi program hamarosan, vacsora, zene 
Ha arra vagy kíváncsi, mit olvasunk majd a Prizrenac pékség előtt, vagy hogy milyen történetekbe van beleírva a Népkert, akkor tarts velünk! ...és nemsokára már azt is eláruljuk, kik lesznek velünk a 3 fő helyszínen és milyen ínyencségekkel készülünk (még) a biciklis irodalomkedvelőknek. 
Ne maradj le semmiről, kövesd az eseményünket is: https://bit.ly/3vhf7ec
English