2024. április 29., hétfő

Támogatói est

2023. december 20.

Támogatói est

2023.12.20., 20:00  / Nyitott Műhely

A Szépírók Társasága a legutóbbi, hazai kultúratámogatási döntések okán olyan nehéz helyzetbe jutott, hogy lényegében a szervezet fennmaradása, túlélése, mindennapi működése került közvetlen veszélybe. Mivel a 2024-es évre a Társaság hazai, központi támogatás nélkül marad, így különösen fontossá vált a magántámogatások felkutatása, a közösségi finanszírozás erősítése annak érdekében, hogy az ország egyik legfontosabb, összesen 400 tagot számláló, irodalmi közössége továbbra is képviselhesse az irodalomban dolgozók érdekeit, és jelen lehessen fesztiválokon, könyvtárakban,
kultúrházakban, könyvesboltokban, iskolákban – az olvasók mindennapjaiban.
Ennek érdekében támogatói estet szervezünk, melynek során tagjaink, támogató barátaink lépnek fel egy alkalmi műsor keretében, valamint helyi kéziratvásárlásra is lesz lehetőség.
 
Közreműködik: Baksa-Soós Attila, Czinki Ferenc, Józsa Márta, Kemény Zsófi, Lee Olivér, Németh Gábor, Parti Nagy Lajos, Tallér Edina és a HANEM zenekar.
 
Az eseményhez kapcsolódóan online kézirat-aukciót is indítunk. Az egyes tételekre ezen a linken lehet licitálni:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=SzepirokTarsasaga&set=a.10875032555546 14
 
A Szépírók Társasága adománygyűjtő oldala:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/fuggetlen-magyar-irodalom-tamogasd-a-szepirok-tarsasagat-2585
 
Az eseményre a helyszínen támogatói jegy váltható!
 
Találtunk egy újabb jó ügyet, amit a zenélésünkkel támogathatunk. A Szépírók Társaságát nagyra tartjuk, számos tagja jó barátunk, néhányuk szerzőnk is. Ezért vállaltunk egy rövid fellépést december 20-án, a Szépírók támogatói estjén. Márti nem tud velünk lenni egyéb elfoglaltsága miatt. Gyertek el a Nyitott Műhelybe december 20-án este 8-kor, hallgassatok felolvasásokat és minket!
Hanem
 
English