2024. április 25., csütörtök

Szépírók a tanárok mellett

2022. március 16.

Szépírók a tanárok mellett

A Társaság elnökségének nyilatkozata

A Szépírók Társaságának négyszáz tagja van, közülük nagyon sokan dolgoznak tanárként, de egészen biztosan mindannyian jártak iskolába, gyerekeik és hozzátartózik közül pedig sokan most is. Tagjaink rendszeresen jelennek meg iskolákban tanórákon, rendezvényeken. Megszámlálhatatlan szállal kötődünk tehát a magyar közoktatáshoz, így nem is kérdés, hogy a Szépírók Társasága a tanárok mellett áll, ma is, ahogy az év összes többi napján.
A Szépírók Társasága elnöksége
KIVAN A MAGYAR NEMZET - 12 felkiáltójel az oktatásért
A Lauder Javne Iskola tanársztrájkkal szolidarító dolgozóinak kiáltványa
 
 
 
“Tanítani akarunk, de nem mindegy hogyan!” - Szolidaritási koncert és tüntetés
Április 1-én a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom együttműködésében szolidaritási koncertet és tüntetést szervezünk a sztrájkoló pedagógustársadalom megsegítésére, ahol pénzbeli adományokkal és közös kiállással támogathatjuk azokat, akik az elmúlt hetekben is mindent megtettek az oktatás jövőjéért.
A meghívott fellépők olyan zenészek, zenekarok, művészek és ismert emberek lesznek, akik szívükön viselik a mindenkori pedagógusok, diákok és mindannyiunk közös jövőjét. A koncertből befolyó összeget teljes egészében a sztrájkoló pedagógusok támogatására szeretnénk fordítani.
Az esemény házigazdája Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítója lesz, aki élőben is fellép, többet között a "Tanítani akarunk!!” című számmal.
Itt találod a noÁr Mozgalom “Tanítani akarunk!” című klipjét az üggyel kapcsolatban: https://youtu.be/Vd6jmqzyu0I
 
Gyertek el, támogassuk a pedagógusokat, óvodapedagógusokat, gyógypedagógusokat, tanárokat közösen és bulizzunk egy hatalmasat együtt, értük, az oktatás jövőjéért!
 
English