2024. május 2., csütörtök

Margófeszt

2023. augusztus 10.

Margófeszt

Szentgyörgyvár / 2023.08. 10-12.

A csütörtöki, nyitó napot az idén debütáló MVM Backstage beszélgetéssorozat első állomásával indítjuk: Ott Anna az este közösen koncertező Beck Zoltánnal és Grecsó Krisztiánnal beszélget dalokról, szövegekről és alkotási folyamatról.
Lehetőséged lesz elsajátítani a zalai nyújtott rétes készítésének titkát, megismerheted a balatoni eredetmítoszokat Boldizsár Ildikó mesekutató kalauzolásával, válogathatsz a Bookline Terasz speciális, kedvezményes könyv kínálatából. Meghallgathatod a Sántakutya mesélőit, hiszen jó sztorikat hallgatni mindenki szeret, megkóstolhatod a dödöllét, amit kísérhetsz egy hideg fröccsel. Az estét pedig a Slow Village-ből ismert zalai MC, glsch szóló bemutatkozása indítja be. A kisszínpadot és Kultúrházat a hazai slammerek veszik birtokba. A nagyszínpadon a beck@grecsó formációt az Analog Balaton követi, éjjel pedig mozi, klasszikus zenei koncert vagy csillagvizsgálat  közül választhatsz.
Széles és színes kulturális programkínálattal várunk a Balaton közeli Szentgyörgyváron, a Margófeszten! Számoljunk vissza közösen! 
 

 

English