2024. április 23., kedd

Kávéköltők - pályázat

2022. szeptember 5.

Kávéköltők - pályázat

Beadás szeptember 5-ig

Téma: közösség
 
A pályázaton 14-30 év közötti fiatalok vehetnek részt, egy magyar nyelven írt, nyomtatásban még meg nem jelent, illetve nyilvánosságra más formában sem hozott, maximum 4000 karakter hosszú irodalmi művel. A pályázati anyagot a jelentkezőknek legkésőbb 2022. szeptember 5-ig kell elküldeniük online dokumentumként vagy videóüzenetben, ahol a szerző adja elő a versét.
A verseny döntőjét szeptember 20-án, a Kultúra napján tartja a kávézólánc
 
Az irodalmi tehetségkutató során a Starbucks együttműködik a Fiatal Írók Szövetségével, amelyet a zsűriben Seres Lili Hanna képvisel majd. További tagja a zsűrinek Pion István, magyar költő, slammer, újságíró, szerkesztő, és Csalár Bence, nemzetközileg elismert divatújságíró és kreatív szakember.
A pályázat győztese 5 döntős közül kerül ki szeptember 20-án, a Kultúra napján rendezett eseményen, ahol a döntőbe jutott szerzők személyesen is előadják alkotásaikat. A győztes a szakmai elismerésen és az ismertségen túl értékes ajándékcsomaggal is gazdagodik a Starbucks és a Fiatal Írók Szövetsége jóvoltából, valamint részt vehet a FISZ jövő évi irodalmi táborán is. A legjobb költemények szövegei és videós bemutatói a Starbucks online felületein is megjelennek.
Bővebb információ és a pályázat részletes leírása a Starbucks Facebook-oldalán érhető el. A pályázatokat és a videókat a starbucks@flowpr.hu e-mail címre küldhetik el a jelentkezők szeptember 5. éjfélig. 
 
További információ és kapcsolat:  
Ács Sarolta
Flow PR 
  
Telefon: (+36) 1 336 1355 
Mobil: (+36) 20 665 0380
E-mail: acs.sarolta@flowpr.hu 
Webcím: www.flowpr.hu
English