2024. március 28., csütörtök

Tanítanék

2023. január 31.

Tanítanék

Üzenetek a tüntetőknek

A rendezvényen fellépők vagy videoüzenetben bejelentkezők: Alföldi Róbert, B Molnár Béla, Bojár Gábor, Csoszó Gabriella /FreeDoc, Dés László, Erdős Virág, Horváth Kristóf, Kemény Zsófi, Kristóf Balázs, Kováts Adél és Kováts Laura Rozália, Mácsai Pál, Máté Gábor, Nagy Ervin, Nyáry Krisztián, Orsós János, Pintér Béla, Rényi András, Tompa Andrea, Ungváry Krisztián, Wunderlich József, Magamnál Jobban kórus Juhász Bence vezényletével, Romano Glaszo, Kollár vonósnégyes
Kamondy Ágnes - Pest fölött az ég című estjéből elhangzik két dal. Közreműködnek: Kamondy Ágnes - zene-szöveg, ének, Kisfalvi Krisztina - ének, Varga Orsolya - szintetizátor, Vajdovich Árpád - bőgő, basszusgitár, Genge Lajos - dob.
 
Az oktatás jövőjéért folyó küzdelem új szintre lépett 2022-ben, de még rengeteg feladat áll előttünk. Január 31-én szánjunk egy estét arra, hogy együtt áttekintjük a 2022-es év eredményeit, küzdelmeit, nehéz vagy épp felemelő pillanatait! Tanuljunk az elmúlt év hibáiból és hasznosítsuk a tanulságait 2023 kihívásaira tekintve is! Kövesd Te is az eseményt a további részletekért!
 
Szépírók Társaságának négyszáz tagja van, közülük nagyon sokan dolgoznak tanárként, de egészen biztosan mindannyian jártak iskolába, gyerekeik és hozzátartózik közül pedig sokan most is. Tagjaink rendszeresen jelennek meg iskolákban tanórákon, rendezvényeken. Megszámlálhatatlan szállal kötődünk tehát a magyar közoktatáshoz, így nem is kérdés, hogy a Szépírók Társasága a tanárok és a diákok mellett áll, ma is, ahogy az év összes többi napján.
 
English