2024. május 2., csütörtök

Vershaker

2023. november 4., szombat - 15:30, Kettőspont Színház, Bp., Ráday u. 39.

Vershaker

Költőbemutató

Vendég: Áfra János. Legújabb, Omlás című kötetéről Zoltán Áron kérdezi

VerShaker Költő- és kötetbemutató Áfra Jánossal | RUSzT Ráday Utcai Színházi Találkozó, november 4-én 15:30-tól a Kettőspont / színházban (Ráday utca 39.) "A Kalligram Kiadó gondozásában megjelenő kötet a szerző eddigi legterjedelmesebb műve, egyszerre összegzése és továbbgondolása az alkotói életműnek, benne olyan aktuális, huszonegyedik századi problémák kerülnek feldolgozásra, mint a klímaváltozás, a mesterséges intelligencia vagy épp a nukleáris háború réme." 
Másnap, November 5-én 11:00-kor veszi kezdetét a RUSZT - Ráday Utcai Színházi Találkozó legnagyobb társasjátéka, amely az egész Ráday utcát (és mellékutcáit) lefedve, egy 1,5 órás nagy kalandozásra hív Titeket. Egyéni résztvevők, baráti társaságok és családok jelentkezését egyaránt várjuk! A VERSengő városi séta a Ráday utcában I RUSzT Ráday Utcai Színházi Találkozó részleteit itt olvashatjátok: 
Délután pedig 15:00-tól a Stúdió K Színház nagyszerű színésze, Nagypál Gábor lesz a VerShaker vendége, aki legkedvesebb versét hozza el Sziveri János tollából. A beszélgetés során szó esik majd Sziveri különleges és tragikus sorsú életéről, költészetéről, és Nagypál Gábor érzéseiről "Dunamedencecsont" című verse kapcsán!
Az esemény linkje. Versmegfejtő beszélgetés Nagypál Gáborral I RUSzT Ráday Utcai Színházi Találkozó 
Mindegyik esemény ingyenes, kérjük, hogy itt, a Facebook eseményeknél jelezzétek részvételi szándékotokat!
English