2024. március 28., csütörtök

Szövegező szerda 3in1

2023. február 15., szerda - 17:00, Eötvös 10

Szövegező szerda 3in1
Irodalmi műhely Kukorelly Endrével
Szövegező szerda 3in1 - Irodalmi műhely Kukorelly Endrével
 
Könyvklub, olvasókör és írástréning egyben. Havi rendszerességgel jelentkező, alkalmanként másfél órás irodalmi műhelyünk a kerületi kötődésű jeles író, költő, kritikus, újságíró, szerkesztő Kukorelly Endre vezetésével. Semmiféle előképzettség nem szükséges a részvételhez, elég a kíváncsiság. Szeretettel várunk mindenkit!
„Írás és olvasás, kultúracsinálás és kultúrafenntartás – abszolút kedvencemmel, Arany Jánossal szólva – „két egytestvér”. Ebben a műhelyben meglepő, nem várt szövegeket fogunk olvasni – és írni. A részvételt életkortól függetlenül, azoknak ajánlom, akik érzik, egy istenáldotta pillanatban megérezték, mennyire hiányosan, esetlegesen használjuk a kultúrát, az irodalmat arra, hogy jól töltsük el az időt. Hogy feltöltsük a készletet rosszabb időkre.” (KE)
 
Figyelem!
Továbbra is ajánlatos beszerezni: Thomas Bernhard: A menthetetlen (könyvtárból), Tasnády Attila: Süllyedő vér (Írók Boltja) és olvasgatni Horatius: Ars poetica!
Aki ír, és kedve kerekedik megmutatni, hozzon magával szöveget minimum 6 példányban!
 
Jegyár: 1.000 Ft
terézvárosi lakosoknak: 500 Ft
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában az alkalom előtt. (A kedvezményes jegyeket a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)
Információ: Artner Szilvia +36-20-5304124; artner.szilvia@eotvos10.hu
English