2024. június 14., péntek

Szövegező 3in1

2023. január 11., szerda - 17:00, Terézvárosi irodalmi műhely, Eötvös utca 10.

Szövegező 3in1

Kukorelly Endrével

Könyvklub, olvasókör és írástréning egy füst alatt a kortárs magyar irodalom Bruce Willisével! Startol a havi rendszerességgel jelentkező, alkalmanként másfél órás irodalmi műhelyünk a kerületi kötődésű jeles író, költő, kritikus, újságíró, szerkesztő Kukorelly Endre vezetésével. Semmiféle előképzettség nem szükséges a részvételhez, elég a puszta kíváncsiság.
„Írás és olvasás, kultúracsinálás és kultúrafenntartás – abszolút kedvencemmel, Arany Jánossal szólva – „két egytestvér”. Ebben a műhelyben meglepő, nem várt szövegeket fogunk olvasni – és írni. A részvételt életkortól függetlenül, azoknak ajánlom, akik érzik, egy istenáldotta pillanatban megérezték, mennyire hiányosan, esetlegesen használjuk a kultúrát, az irodalmat arra, hogy jól töltsük el az időt. Hogy feltöltsük a készletet rosszabb időkre.” (KE)
 
Figyelem! Az első órára ajánlatos beszerezni: Thomas Bernhard: A menthetetlen (könyvtárból), Tasnády Attila: Süllyedő vér (Írók Boltja) és olvasgatni Horatius: Ars poetica! Aki ír, és kedve kerekedik megmutatni, hozzon magával szöveget minimum 6 példányban!
 
Jegyár: 1.000 Ft
terézvárosi lakosoknak: 500 Ft
 
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában az alkalom előtt. (A kedvezményes jegyeket a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)
 
Információ: Artner Szilvia +36-20-5304124; artner.szilvia@eotvos10.hu
 
English