2024. július 27., szombat

Szilágyi Ákos könyvbemutatói

2024. június 11., kedd - 19:00, Fuga, Budapest, Petőfi S. u. 5.

Szilágyi Ákos könyvbemutatói

Elvégre +Szibériai borbély

Nyolc év „visszatartás” után (ez majdnem annyi, amennyit Horatius ajánl: nonum prematur in annum) a Könyvhéten két verseskötetem fog megjelenni. A főmű – Elvégre. Naplóversek 2017-2023 − hagyományos könyvformátumban a Múlt és Jövő Kiadó gondozásában. 
A könyv bemutatója június 11-én lesz 19 órai kezdettel a Fugában (Budapest, V. ker. Petőfi Sándor u. 5.). Az eseményen felolvasást tartok a kötetből, néhány verset pedig Krulik Zoltán zeneszerző barátom saját megzenésítésében maga ad elő. Az esten minden érdeklődőt szeretettel várunk. 
Dedikálni a kötetet a Vörösmarty téren fogom a Múlt és Jövő könyvsátránál június 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap), mindkét nap 16 és 17 óra között. 
A másik verseskötet  a főműhöz kapcsolódó szatírjáték: Posztpetőfi Sándor Szibériai Borbély címmel összegyűjtött magyarnótái és hangzóversei – a Q.E.D. Kiadó gondozásában digitális könyvként az online térben jelent meg és máris ingyenesen letölthető, olvasható, illetve a versek melletti QR-kódokra kattintva meghallgatható a következő linken:
 
English