2024. április 20., szombat

Fehérvári Kultkocsma Estek

2019. június 12., szerda - 20:00, Székesfehérvár, Petz Söröző

Fehérvári Kultkocsma Estek

2019. június 12-15., szerda-szombat

Székesfehérvár - Petz Söröző, Museum Café, Ribillió, Paraba. Összefognak Székesfehérvár legrégebb óta üzemelő, kulturális programokat is rendező kocsmái, hogy négy napon keresztül együtt, közös erővel szórakoztassák a városi közönséget egy új fesztivál keretében. Egy elég hosszú hétvégére összehangolják programjaikat, így szerdától szombatig várják a közönséget a programok könyvbemutatótól, slam poetryn, kiállításon és koncerteken át egészen a bűvészetig.
 
június 12., szerda
19.00 Sajtótájékoztató és megnyitó
19.15 Deák Botond Beéső létra című az Ambroo Kiadónál megjelent kötetének bemutatója
20.00 TAKÁTS ESZTER & JUHÁSZ KRISTÓF: Hagyományos Takáts Eszter szóló akusztikus koncert keverve a Juhász Kristóffal közös népszerű rock n roll pódium esttel, humoros életszerű szövegekkel és dallamokkal.
Belépő: 1500 Ft
 
június 13., csütörtök
19.00 TABU: LACZKÓ KATA KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGNYITÓJA
Laczkó Kata korábban Kaposváron jelenleg pedig a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanul festészetet és grafikát. Gyerekkora óta foglalkozik intézményi keretek között a rajzolással, festéssel.
Rendszeresen állít ki Budapesten, szülővárosában most első alkalommal mutatja be munkáit.
Megnyitóbeszédet mond: Tunyogi Gábor képzőművész. A kiállítás június 30-ig látogatható.
20.00 MAYDAY-KONCERT
A MayDay zenekar egy friss formáció. Célunk saját stílusunk megformálása, melynek neve FROM, a „Freedom Of Music” kifejezés rövidítése. A dalokban használt stílusok csakis az adott dal hangulatától és mondanivalójától függnek.
21.00 21 GRAMM AKUSZTIK-KONCERT
Egyes legendák szerint a test 21 grammot veszít a súlyából a halál pillanatában. ez a lélek súlya. Hogy mi fér bele ebbe a 21 grammba? Erre keressük a választ saját dalainkban, ahol igyekszünk mindennapi dolgok mögé nézni. Hangzásvilágunkra az akusztikus, emberközeli, valóban élő hangzás jellemző. A 21 Gramm Akusztik tagjai Ferenczy-Nagy Boglárka (ének), Váradi Imre (gitár), Komlódy Márk (cajon), Pétervári Henrik (zongora, harmonika) és Kun Balázs (basszusgitár).
Belépő: 300.-
 
június 14., péntek
20.00 RIBILLIÓ SLAM POETRY: Bánóczi Beáta, Munding Márton, Pintér Kristóf Signo, Szén Benjámin. Slam poetry est Székesfehérvár legrégebb óta nyitva tartó belvárosi kocsmájában, a slam műfaj legfiatalabb tehetségeivel.
Belépő: 500 Ft
 
június 15., szombat
19.00 BADÁR TAMÁS INTERAKTÍV BŰVÉSZ MŰSORA: Meglepetésekkel teli, szórakoztató, műsor, amiből a közönség sem maradhat ki. Tamás a műfaj „hagyományos” vonalától erősen, és persze jó értelemben elszakadva bizonyítja be, hogy van izgalom a cilinderen és a benne rejlő nyúlon túl. Sőt. A művész és bűvész több hazai és nemzetközi bűvészverseny díjat tudhat már magáénak.
Belépő: 1500 Ft
Kapunyitás: 18:30
 
Infó, sajtó: Czinki Ferenc, czinkif@gmail.com, 0036202869515
English