2024. október 18., péntek

12. FISZ-tábor, 2024

2024. július 17., szerda - 17:34, Szokolya, Királyrét

12. FISZ-tábor, 2024

07.17-21. / jelentkezés: 07.07-ig

A Fiatal Írók Szövetsége tizenkettedik alkalommal rendezi meg nyári táborát, ismét bevesszük a Szokolya melletti Királyrétet! Ide várunk benneteket 2024. július 17. és 21. között!
Jelentkezési határidő: július 7.
A négynapos irodalmi rendezvény számos szakmai programot tartogat. Napközben líra-, próza-, kritika-, műfordító műhelyekben dolgozhatnak a jelentkezők, este pedig felolvasásokon, szakmai beszélgetéseken, társtudományi, társművészeti programokon vehetnek részt.
A kritikaműhely vezetője Smid Róbert és Zelei Dávid, a prózáé Moskát Anita, Milbacher Róbert és Juhász Tibor lesz. Terék Annával, Kollár Árpáddal, Korpa Tamással és Lövétei Lázár Lászlóval dolgozhatnak a líraműhelyek résztvevői. A műfordítói műhely vezetője Nádasdy Ádám. A szerkesztői proszemináriumot Tóth-Czifra Júlia és Fehér Renátó tartja majd.
Sztárvendégeink: Kalász Orsolyával és Géher István Lászlóval Pataki Viktor, Grecsó Krisztiánnal Szilágyi Zsófia, Rakovszky Zsuzsával Balajthy Ágnes és Pinczési Botond, Vida Gáborral Szirák Péter beszélget.
Bemutatkoznak majd az akadálymentesített online jelenlét műhely tagjai Juhász Tiborral és Szabó Imola Julianna műhelyvezetőkkel, és egyik este a Tempevölgy főz majd nekünk. Az újhullámos magyar zenéket Fazekas Gergellyel és Tófalvy Tamással fogjuk feltérképezni.
Élőzenével is készülünk: fellép majd a Kvaterka, valamint emidí és zozova is! A buli mellett az elcsendesülésről sem feledkezünk meg, részt vehettek majd a Fameditációk és költészet a kilátóig elnevezésű sétán Sirokai Mátyás és Gondos Mária Magdolna vezetésével.
 
Ha FISZ-tag vagy, és még nem tetted meg, köszönjük, ha átutalod számunkra a tagdíjat:
11707000-20490544
Így kedvezményesen tudsz részt venni a táborban, és támogatod a szervezet egész éves munkáját, hogy továbbra is elárasszunk benneteket irodalommal! Ne feledd, csak a Ti segítségetekkel tudunk tovább függetlenül, értetek dolgozni!
A tábor a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. Szakmai partnerünk és támogatónk a PesText Nemzetközi Irodalmi és Kulturális Fesztivál
English