2024. április 29., hétfő

Drámapályázat

Kiíró: a Tér 12 Kulturális Egyesüle Kultúrális Egyesület
Beküldési határidő: 2023. október 22., vasárnap - 00:00

Sokszor elképzelted már, mit tartogat a jövő? Vagy a múlt képein szeretsz merengeni inkább: fényképeken, képriportokon, képeslapokon? Ha bármelyik téma bejövős neked, és úgy érzed, képes lennél színpad formában megfogalmazni érzéseidet, gondolataidat, fantáziáidat, ne késlekedj!
 
A JövőKép Irodalmi Fesztivál apropóján a Tér 12 Kulturális Egyesület drámapályázatot hirdet, amelyre 10–15 perces, 3 szereplős jelenetekkel, rövid egyfelvonásosokkal lehet jelentkezni. A műveknek a JÖVŐ vagy a KÉP hívószóra kell reflektálniuk, de a vállalkozó kedvűek akár mindkét fogalmat beleszőhetik szövegükbe.
 
A beküldött pályamunkák 3-3 legjobbját Fábián Péter író-rendezővel fejleszthetik tovább a szerzők, hogy aztán november 9-e és 11-e között az Apertúra – A Perpetuum Manufaktúra társulatának tagjai mutassák be a JövőKép Irodalmi Fesztivál keretein belül, felolvasószínházi formában. A fesztivál helyszíne az Apertúra Bázis.
 
A pályamunkákat csatolt fájlként, .doc, .docx vagy .pdf formátumban az alábbi címre várjuk: ter12szervezes@gmail.com
Az e-mail tárgya Drámapályázat – Jelentkezés legyen, az e-mail szövegében pedig kérjük feltűntetni a szerző nevét és választott hívószavát.
 
A pályázat benyújtásának határideje: október 22., vasárnap éjfél
 
English