2024. április 28., vasárnap

Ütközések

2024. február 13.

Ütközések

 a kortárs költészettel

- ez a címe a projektnek, és a videó csatornának. Minden nap egy vers a költő tolmácsolásában, ez a koncepció. Illetve minden héten egy interjú egy-egy kortárs költővel. 
Ebben a projektben mondjuk úgy, hogy producer vagyok. Kitaláltam, megszerveztem, megfinanszíroztam a csatornát, de a megvalósításba már bevontam azokat, akik nálam sokkal jobban értenek az egyes részterületekhez.
Kukorelly Endre maga is költő, és bár az ő versei most nem jelennek meg, azonban ő szerkesztette és szervezte meg a versfolyamot, illetve ő beszélget a költőkkel, amit minden csütörtökön láthatsz ha feliratkozol a csatornára.
Kárpáti Róbert érdeme az összes grafikai munka, amivel nem csak a csatornán, de más felületeken is fogsz találkozni. Spoiler: készül a webshop.
Szántó Bence rengeteg munkája van a felvételekben és a vágásban, neki köszönhetjük, hogy nem csak látjuk, de halljuk is a költőket.
Karádi Róbert fogta össze a teljes munkamenetet, úgy is mondhatnám, hogy ő a projektmenedzserek gyöngye. 
Így, együtt hoztuk létre ezt a produkciót.
15 költő közel 200 alkotását vettük fel. Holnaptól minden nap találkozhatsz eggyel, és minden csütörtökön egy-egy költővel beszélget hosszabban Kukorelly Endre.
Mindannyian bízunk a folytatásban, ehhez számítunk rád is!
 
Juhász Péter
https://www.youtube.com/@KortarsUtkozesek
English