2024. május 9., csütörtök

Szociális támogatás

2023. november 15.

Szociális támogatás

Kérelmek beérkezése 11.15-ig

Kedves Tagjaink! Tisztelt Jogosultjaink!
 
Kiírásra került a MISZJE Szociális Támogatására vonatkozó 2023. októberi felhívása szervezetünk tagjai és jogosultjai számára. 
A támogatás súlyos vagy tartósan fennálló egészségügyi és/vagy anyagi probléma, rendkívüli élethelyzet esetén igényelhető.
Az Elnökség Szociális Bizottságának a 2023. évi szociális támogatás keretében 4.296.715 forint kiosztására van lehetősége. 
A pályázók egyszeri, legfeljebb bruttó 116.000 forintösszegű támogatást igényelhetnek kérelmükben, amit kizárólag a honlapunkon megtalálható formanyomtatvány kitöltésével nyújthatnak be.
A kérelmek beérkezését 2023. 11. 15-ig várjuk!
A teljes felhívás elérhető a miszje honlapján. Kérjük, nézzék át alaposan!
 
Ki számít jogosultnak?
Jogosultnak számít minden szerző, fordító, szerkesztő (vagy jogutódjuk), akinek a MISZJE számára adatot szolgáltató referenciakönyvtárakban (ezek listája elérhető a www.miszje.hu oldalunkon) bármely művét legalább egyszer kölcsönözték nyilvántartásunk alapján, ezáltal a nevezett kölcsönzésekre tekintettel jogdíja képződött.
Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy a MISZJE jogosultja, kérjük, keressen meg bennünket e-mailben a miszje@miszje.hu címen!
A MISZJE Adatvédelmi Szabályzata és Adatkezelési Tájékoztatója szintén elérhetőek honlapunkon.
https://miszje.hu/hirek.../szocialis-tamogatas_2023_10_20
English