2024. május 1., szerda

a JCDecaux pályázata

2024. április 30.

a JCDecaux pályázata

Álljon meg egy novellára!

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél, kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig a Játékszabályzatot és a Gyakran ismételt kérdések is segítségedre lesznek a továbbiak folyamán. Sok sikert a pályázathoz!
 
1. Regisztráció
Az adataid megadása után ne felejts el pár gondolatot írni magadról! Pl. mióta írsz, milyen irodalmi előéleted van, stb. A továbblépéshez fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót és a Pályázati leírást is, valamint pipáld ki a Nem vagyok robot négyzetet! Fontos, ha 25 év alatti vagy ne felejtsd el megjelölni, hogy indulj a különdíjért (is). 
2. Visszaigazoló email (Aktiválás)
Sikeres regisztráció után nézd meg postafiókod Beérkező mappáját, de lehet, hogy a Spam mappában landolt a visszaigazoló email. Kattints a levélben található aktiváló linkre és irány a Belépés! (Ha a link nem működik, másold ki egyben az egészet és illeszd be egy új böngésző ablakba) 
3. Belépés
A regisztrációkor megadott e-mail és jelszó segítségével lépj be a Novellafeltöltés felületre 
4. Novellafeltöltés
Belépés után olvasd el figyelmesen a főoldalon található információkat! Kattints az Új novella feltöltése menüpontra! 
5. Novellafeltöltés visszaigazolás
Sikeres feltöltés után minden esetben fogunk visszaigazoló emailt küldeni a novella adataival, kérjük, hogy a Beérkező mappádon kívül nézd meg a Spam mappát is, hátha oda érkezett az email!
6. Zsűrizés/Eredményhirdetés
Nincs más dolgod, mint várni, hiszen, ha novellá(i)d bekerült(ek) a döntős alkotások közé, fogunk keresni!
 
ZSŰRI
A zsűri elnöke a korábbi évekhez hasonlóan Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, aki Vecsei H Miklós színművésszel, Ludvig Orsolyával, a Libri marketing és kommunikációs igazgatójával és Jamniczky Tímeával, a JCDecaux Hungary vezérigazgatójával közösen választja ki a plakátokra kerülő húsz legjobb alkotást.
 
DÍJAK
I. helyezett: 300 000 Ft, II. helyezett: 200 000 Ft, III. helyezett: 100 000 Ft, Fiatal Tehetség különdíj a Libritől: 200 000 Ft
 
A döntőbe jutott novellák Budapest belvárosában és a megyeszékhelyeken lévő buszmegállók
utasvárójában lesznek olvashatóak.
English