2024. április 29., hétfő

JAK-szekrény 5.

2024. március 26., kedd - 19:00, Gólya 1089 Budapest, Orczy út 46–48.

JAK-szekrény 5.

Műfordítók éjszakája

Márciusi felolvasásunkon a műfordítók kerülnek a középpontba: lehetsz újra/kezdő vagy haladó, ha jakosnak érzed magad és szeretnéd megmutatni, min dolgoztál-dolgozol, jelentkezz a jakretro@gmail.com-on!
Előzetes regisztrációs open mic estet képzeljetek el: jelen állás szerint 5-6 perc jut mindenkire, a résztvevők szabadon választhatnak saját fordítást, felolvashatják az eredetit, fel is vezethetik, de a fordítás felolvasásán kívül semmi sem kötelező. 40 jelentkezőnél ez persze két percre csökken - ott kell meghúznunk a felolvasásokon a határt.
 
Akik biztosan ott lesznek:
Bordás Máté
Csuhai István
Dobsa Evelin
Fekete I. Alfonz
Kellermann Viktória
Kerber Balázs
Mesterházi Mónika
Pintér Leila
Puskás Dániel
Sirokai Mátyás
Szenderák Bence
Szlukovényi Katalin
Szőcs Petra
Tolvaj Zoltán
Toroczkay András
Vajna Ádám
(...a lista folyamatosan bővül)
 
Hiányzik egy JAK-füzet a polcodról vagy egy JAK-póló az életedből?
Hozunk egy csokorral a megmaradt könyvekből és merchből, cserébe örömmel fogadunk adományokat, amit a későbbi programokra és az archívum gondozására fordíthatunk. Ez lesz a hatodik, adományokból megvalósult estünk a Gólyában, de a hozzájárulásoknak köszönhetjük az első tíz videókazetta digitalizálását is.
Segítenél eljuttatni a régi kiadványokat eldugott vagy vidéki könyvcsere pontokra, kávéházi olvasósarkokba, esetleg tudsz olyan szociális intézményt, ahol jó helyük lenne?
Szólj, és összeállítunk egy pakkot, amit átvehetsz a helyszínen. Aztán várjuk majd a fotókat
English